28 Eylül 2015 Pazartesi

Erkeklerde Cilt Yaşlanması


Erkeklerin cilt yapıları kadınlara göre daha güçlüdür ancak bu durum zamana meydan okuyacakları anlamına gelmez. Erkekler her zaman için kadınlara oranla daha az cilt sorunları yaşar. Ama şunu unutmamak gerekir ki, erkekler ilerleyen yaşlarda ani olarak cilt yaşlanması yaşar ve yaşlarından daha fazla olgun görünmeye başlarlar. Oysa ilk dönemlerden itibaren düzenli olarak cilt bakımı baksalar uzun vadede daha iyi bir cilt yapısına sahip olurlar.
Doğru zamanda, doğru ürünler ve destekler kullanılarak ciltteki yaşlanmaya “Dur!” denilebilir! 50’li yaşlardan sonra da sağlıklı, parlak, genç ve ışıl ışıl bir cilde sahip olunabilir.
Erkek doğal cilt bakımı içinse bazı püf noktalar var elbette. Özellikle her sabah duş alırken kullanılacak suyun ısısının ılık olmasına özen gösterilmelidir. Sıcak sular yüzdeki ve vücuttaki doğal yağları yok olmasına neden olur.
30lu yaşlardan itibaren günlük bakım kremlerinin düzenli olarak kullanılması da önemlidir. Bu sadece kadınlar için gerekli olan düzen değildir. Erkeklerin cilt yapısı daha dayanıklı olsa da zamanla onlarında ciltlerinde deformasyonlar açığa çıkar. Kollajen ve elastin lifleri parçalanarak yaşlanma belirtileri göz önüne serilir. Bu sebeple cildin güçlü elementlerle desteklenmesi gerekir. Kremlerin anti-aging içeriklerine sahip olmaları önemlidir. En güçlü anti-aging içeriği olarak kabul edilen peptidlerin kremleriniz içinde olmasına özen göstermeniz gereklidir.
Krem kullanımınızın yanı sıra 40’lı yaşlardan itibaren cildin ihtiyacına göre cildi destekleyici revitalizasyon uygulamalarına da başvurmak gerekir. Bu revitalizasyonların yani cilt yenileme sistemlerinin başında Somon DNA Aşısı gelmektedir. Bunun sebebi hem etkin bir yöntem olması hem de etkinliğini uzun süre devam ettirmesidir. Erkeklerin yılda 1 defa 1 kür yani 4 seans olarak bu tedavi protokolünden yararlanmaları yaş aldıkça daha sağlıklı bir cilde sahip olmalarını sağlayacaktır.
Somon DNA Aşısı Pİ System sayesinde erkeklerde gençlikte sahip oldukları cilt formlarına kavuşacak, daha parlak ve canlı bir görünüme sahip olacaktırlar.
Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasıyla ilgili detaylı bilgi ve uygulama noktaları için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com

Peptid içerikli güçlü anti-aging bakım sunan kremler için tıklayın >>> www.renovasy.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder