11 Kasım 2015 Çarşamba

Boynunuz Kırışmasın!


Güneş, solaryum, sigara gibi kötü alışkanlıklar boynu erkenden yaşlandırırken önceden alınacak tedbirler ya da uygulanacak estetik yöntemler boyun güzelliğini korumayı hedefliyor.
Boyun cilt yapısı daha ince ve zayıf olduğu için yaşlanmaya yüz bölgesinden özce başlıyor. Güneşe ve dış etkenlere karşı ise daha dayanıksız. Bu nedenle özellikle beyaz tenli ve kuru ciltlerin güneşten daha fazla korunması gerekiyor. Boyun güzelliğini kötü yönde etkileyen faktörlerin başında güneş, yanlış yastıkla yatmak, bilinçsiz diyet yapmak ve ani kilo vermek geliyor. Erken menopoza girmek de yaşlanma ve kırışıklıklar üzerinde olumsuz bir etken oluyor. Genellikle 40 yaş ve üzeri kadınlarda boyun bölgesinde kırışıklık ve sarkmayla birlikte gevşemeler çok sık ortaya çıkıyor. Boyundaki kırışık ve sarkmalar genetik yapıya bağlı olarak çok daha erken yaşlarda da meydana gelebiliyor. Özellikle boyun ortasında oluşan birit denilen kas bantları boyun güzelliğini bozuyor ve boyunun daha kısa görünmesine sebep oluyor.
40 Yaş Sonrasında Dikkat!
Boyundaki kas bantları platysma denilen çok ince kas yapısının boyun hareketi konuşma, mimik gibi etkenlerle ayrışması anlamına geliyor. Bu bant oluşup, kas yapısı ayrıştıkça boyun estetiğini kaybediyor. Boyundaki bu kısalma çene ve boyun arasındaki açıyı da etkiliyor. Özellikle 40 yaş sonrası boyun ve çene açısı genişlerken konturu de azalmaya başlıyor. Bu da özellikle yan profilde bozulmalara yol açıyor. Bu etkiler meydana gelmeden önce önlem almak gerekiyor. Yüzümüzde olduğu gibi boynumuza da anti-aging tedavi yöntemlerini uygulamamız yaşlanmayı yavaşlatmamızı sağlıyor. Özellikle 20li yaşlardan itibaren peptid içerikli serum ve kremlerle cildi beslemek önemlidir. Kremlerin peptid içermesi cilt yapısının onarılması ve yaşlanmaya karşı direnç kazanmasını sağlayacaktır.
Neler Yapılmalıdır?
Boyun rejenerasyonunda  uzmanlar tarafından son dönemlerde en çok önerilen uygulama Pİ System’dir. Somon DNA Aşısı olarak da bilinen Pİ System, boyun gençleştirmede son derece etkin bir tedavi sunar.
Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması boyunda ortaya çıkan kırışıklık, çizgi ve sarkmalarda etkilidir. 4 seans yapılması önerilen bu sistemde tedavi ilk somon DNA molekülleri, ikinci seans hyaluronik asit, üçüncü seansta yine somon DNA molekülleri ve son seansta ise hyaluronik asit uygulanarak tamamlanır.
Tedavinin ilk seansından itibaren iyileşme etkileri gözle görülür biçimdedir. Sonrasında ise iyileşme ve düzelme kademeli olarak artar. Tedavi hem olağan yaşlanma belirtilerini düzelir yani kırışıklıklar ve sarkmalar toparlanır. Hem de oluşabilecek yaşlanma etkilerinin önüne geçilir. Tedavi nem ve elastikiyet desteği sunarak cildin yapısal olarak yaşlanmaya karşı direnç kazanmasını sağlar. Boyundaki enine kırışıklıklar ve boyun kaslarının belirginleşmesi  şikayetinde çok etkilidir.
Peptid içeren anti-aging etkili dermokozmetik ürünler için tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com

Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder