4 Ocak 2017 Çarşamba

Pi System Somon DNA Aşısı ile daha genç bir göz çevresi mümkün


Göz bölgesi görünüşümüzü en fazla etkileyen bölge olmasının yanı sıra dünyada en çok sorun yaşanan bölge olmasıyla da dikkat çekmektedir. Kırışıklıklar, ince çizgiler ve koyu halkalar genellikle genetik ve yaşa bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Yaş ilerledikçe kemik yapısı değiştiğinden gözaltı bölgesinde sorunlar artar.

Bu sorunlar 20’li yaşların sonuna doğru ortaya çıkmaya başlar. Yaşlanmayı durdurmak mümkün değildir ancak yavaşlatmak ve sağlıklı bir görünüme sahip olmak mümkündür. Bunu kozmetik ürünlerle yapmaya çalışmak ise yeterli olmayacaktır.

Pİ System Somon DNA Aşısı Göz Çevresi Yapılandırma tedavisi son dönemde başvurulan en yaygın ve etkili yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Peki Pİ System Somon DNA Aşısı Çevresi Yapılandırmada Neden Etkilidir?

·         Yapılan klinik araştırmalarda uygulamanın göz çevresinde etkin sonuçlar elde ettiği    kanıtlanmıştır.

·         Somon DNA molekülleri ile gözaltı morlukları azaltır ve koyu halkaları giderir,

·         Gözaltındaki şişlikleri yok eder,

·         Göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıkları açar

·         Gözaltı aydınlatılmasında son derece etkilidir.

 
Doktor tarafından yapılan Pİ System Somon DNA Aşısının, 3 seans uygulanması öngörülür. Tedavi aralığı cilt tipine göre değişkenlik gösterir ve 7-15 gün aralığındadır. İlk seanstan sonra değişim fark edilir. Seanslar tamamlandığında ise günden güne artan bir yenilenme görülür. Etkinliği artırmak için her üç ayda bir yeni bir seans daha yapılması önerilmektedir.  

Göz çevresindeki yapının güçlendirilmesiyle ortaya çıkan aydınlanma tatmin edicidir. Uygulamada hasta memnuniyeti esas alınmıştır.

Klinik olarak kanıtlanmış bu yöntemin alerjik etkisi çok azdır. Bunun sebebi içeriği Somon DNA moleküllerinin saflaştırma derecesidir. 

Pİ System Somon DNA Aşısı Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com
Pİ System Somon DNA Aşısı Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >> http://www.optimusmedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder