25 Haziran 2013 Salı

ÜRÜNLER / KAMPANYALAR



Yaza Özel Kişisel Cilt Yenileme ve Canlandırma Programı

Kişisel ihtiyacınıza göre sadece size özel olarak formüle edilen “Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi” sayesinde bu yaz davetlerde göz kamaştıran cildinizle büyüleyeceksiniz.

Biorevitalizasyon konseptini topikal olarak değiştiren bu program,  şimdiye kadar hiç görülmemiş canlandırma ve yenileme etkisi ile cildinize pürüzsüz, sağlıklı ve parıldayan bir görünüm kazandırıyor.

İçeriğinde hücresel büyüme faktörleri ve güçlü antioksidanların yanı sıra bitkisel deniz teresi mucizesini de barındıran maske, kişiye özel sunduğu alternatif çözümler ile tüm cilt tipleri için ayrı olarak titiz çalışmalar sonucu tasarlanmıştır.
Bilimsel olarak formüle edilmiş farklı içerikli ürün segmenti, dermal yenileme sağlayarak, hücrelerin onarımı ve yeniden aktivasyonunu hızlı bir şekilde gerçekleştirir ve cildinize ihtiyacı olan yoğun bakımı sağlar. Güçlü bileşenlerden oluşan spesifik formüller, cilt esnekliğini ve direncinin artmasını sağlarken, yaşınıza ve cilt tipinize uygun alternatif çözümler sunar. 
 Çok çeşitli estetik cilt problemlerini belirleyip çözebilen farklı içerikler, kişisel ihtiyacınıza uygun etkili, güvenilir ve hızlı bir tedavi sağlar…

“Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi” Nerelerde Etkili?

-       İnce ve derin kırışıkların tedavisi
-       Fotolojik olarak yaşlanmış ciltlere özel hazırlanmış depigmantasyon                   
-       Sebum düzenleyici etkili akne tedavisi
-       Rejenerasyon, hücre onarımı ve yeniden yapılanması
-       Derin katmanlarda yoğun nemlendirici



Randevu için Profesyonel Ekibimize Ulaşabilirsiniz ->  (0212)273 13 73
Ürünler hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edin -> www.optimusmedkal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder