23 Aralık 2016 Cuma

Bioregen Alkali Hyaluronik Asit ile çatlak tedavisinde etkin sonuç


 
Vücudunuzda herhangi bir sebepten dolayı oluşmuş çatlaklar var mı? Ve bu çatlaklarınız sizi rahatsız ediyor mu?

Cildinizin yapısından dolayı, ergenlik çağında yaşanan büyüme atakları ya da fiziksel ve hormonal değişimlerin yaşandığı hamilelik döneminde alınan kilolardan dolayı basen, karın ve hatta göğüs çevrenizde çatlaklar oluşabilir. Hatta birtakım sebeplerden dolayı hızlı alınıp verilen kilolar da vücutta çatlakların oluşmasına neden olabilir. Yine hızlı boy uzaması gibi sebeplere bağlı olarak da bacak, göğüs, bel çevresi kalça çevresinde çatlaklar oluşabilir.

Yaşanan birtakım hastalıkların yan etkisi olarak da derimizi bir arada tutan bağ dokuyu ve cilt unsurlarını olumsuz etkilediklerinden çatlaklara sebep olan faktörler arasında gösterebiliriz.

Aynı yaşta, aynı kiloyu alan her iki kişide de çatlak problemi oluşacak diye bir genelleme yapmak doğru bir tutum değildir. Dolayısıyla vücuttaki çatlakların oluşumunda cildimizin genetik özellikleri ve aşırı kuru olması gibi unsurlar da son derece önemli ve etkilidir.

Herkesin genetik yapısı, cildinin elastikiyet seviyesi farklıdır. Elastin seviyesi yüksek kişileri daha şanslı olarak görebilir, nitelendirebiliriz. Ciltleri daha esnek olduğu için derilerinde çatlama ihtimali daha düşüktür.

Çatlaklar ilk oluşmaya başladıklarında renkleri pembemsi, morumsu görünebilir zaman içersinde renkler beyaza döner. Ayrıca yine derideki esnemelerin yoğunluğuna bağlı olarak çatlaklar sadece renk farklılıkları olarak değil aynı zamanda ciltte çukurlaşmış görüntüler şeklinde de oluşabilirler.

Vücudunuzda oluşan çatlaklar için bir takım çözüm ve tedavi yolları denediniz ve başarılı sonuçlar elde edemediyseniz, size önerimiz GREEN Injection sertifikalı Alkali Hyaluronik Asit. Çatlakların etkin tedavisinde Alkali Hyaluronik Asit size önerebileceğimiz Bioregen, çatlak tedavisinde kür olarak uygulanmaktadır. Tatbik edildiği bölgede nem tutma seviyesini içinde barındırdığı alkali ile maksimum

Hyaluronik Asit, çatlakların durumuna göre 3 ile 6 kür olarak uygulandığında gözle görünür sonuçlar elde edilebilir.
Bioregen Alkali Hyaluronik Asit ile ilgili daha detaylı bilgi için>>http://www.optimusmedikal.com

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder