6 Eylül 2013 Cuma

CİLT SAĞLIĞI - Suyun Faydaları



Vücudumuzun temel enerji kaynağı olan su, her hücresinde elektriksel ve manyetik enerji üreterek bize ihtiyacımız olan yaşam gücünü verir…

Bağışıklık sisteminin merkezi olan kemik iliğinde, bu sistemi kanser de dahil olmak üzere, çeşitli hastalıklara karşı güçlendirir. Çocuklarda ve yetişkinlerde dikkat yetersizliği sorununa çözüm getirir.

Bütün ögelerin vücuda taşınmasına yardımcı olur. Akciğerlerde oksijen toplayan kırmızı kan hücrelerinin çalışma verimini artırır.

Bağırsakları en iyi çalıştıran yağlayıcı maddedir, kabızlığı önler. Kalp krizi ve felce karşı koruyucudur. Kalp ve beyin damarlarında pıhtılaşmayı önler.

Uykuyu düzenler. Çalışma verimini artırır ve dikkat aralığını büyütür. Stres, gerginlik ve depresyonun hafiflemesine yardımcı olur. Gözlere canlılık ve parlaklık verir.

Cildi yumuşatır ve yaşlılık belirtilerinin azalmasina yardımcı olur.

Düzenli aralıklarla su içmek zayıflamaya yardımcı olur Su, gebelikte sabah bulantılarını azaltır. Kafein, alkol ve bazı ilaçlara duyulan bağımlılığın giderilmesine yardımcı olur.
Yaşlılıkta bellek kaybının önlenmesine yardımcı olur. Alzheimer, Multipl Skleroz, Parkinson ve Lou Gehring hastalıklarının riskini azaltır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder