21 Ekim 2015 Çarşamba

Göz Çevresi Bakımı Nasıl Olmalıdır?



Yaşınız genç olsa da, ileride göz altı morlukları ve kırışık problemiyle başa çıkabilmek için şimdiden önlem alıp gerekli bakım yollarına başvurmanız gerekir. Aksi takdirde göz çevrenizde meydana gelen sorunlarla başa çıkması zorlaşır.

Göz çevresi bakımın birinci adımı cilt bakımında da olduğu gibi doğru temizleme işlemidir. Günlük göz makyajının iyi temizlenmemesi göz çevrenize zarar verir. Cildin pH dengesini bozmayan ve asla sabun içermeyen bir temizleyici kullanmak gerekir. Bunun yanı sıra temizleyicide peptid bulundurması göz çevresinin desteklenmesi için artı bir bakım sunulmasını sağlayacaktır.

Göz çevresinin ihtiyacı olan nemlendirici kremin ne olduğunu bilmek ve en önemlisi nemlendirici kremi doğru kullanmak da önemlidir. Göz kreminin yaşlanma karşıtı bakım için uygunluğu da yine içeriğinin doğru olmasıyla ortaya çıkacaktır. Peptid içeren göz kremleri cildi nemlendirmenin ötesinde cildi yapısal olarak onarır ve yaşlanmaya karşı direnç kazanmasını sağlar. Peptit içerikli bakım ürünleri, gözlerinizdeki kılcal damarları güçlendirerek, hücrelerin kendilerini onarmasını sağlar. Ayrıca kremlerin etkinliğini arttırması için düzenli olarak kullanılması gerekir.

Göz Altı Problemlerinin Çözümleri!
Göz çevresi kırışıklıklarının yanı sıra göz çevresinde meydana gelen en büyük sıkıntı şişlik ve morarmalardır. Bu doğrultuda göz çevresinin kremden daha güçlü bir yöntemle desteklenmesi şarttır. Göz çevresinin hem yaşlanma belirtilerine karşı direnç kazanmasını sağlayan hem de var olan ince kırışıklıkların giderilmesini ve gözaltı morluklarının aydınlatılmasına olarak sunan en popüler yöntem Somon DNA Aşısı Pİ System’dir. Sistemin bu denli popüler olmasının sebebi uygulama yapılan kişilerde sağladığı memnuniyettir. Yılda bir defa yaptırılması önerilen bu sistem enjektör ile uygulanır ve sadece doktorun kullanımına uygundur.  Bir hafta aralıklarla 3 seans yapılması önerilir. Seanslar tamamlandığında göz çevresi aydınlanması sağlanır ve ince kırışıklıklar açılır. İlk seanstan itibaren göz çevresindeki yapılandırma fark edilir boyuttadır ve iyileşme kademeli olarak artar.

Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi ve uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Peptid içerikli dermokozmetik ürünler hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.renovasy.com


Peptid içerikli dermokozmetik ürünleri satın almak için tıklayın >> www.shop.optimusmedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder