15 Ekim 2015 Perşembe

Kuru Ciltlere En İyi Bakım!



İnsanlar yaşlandıkça ciltlerindeki kuruluğu daha çok ortaya çıkar.
Yaşlanmayla beraber daha kuru ve daha az yağlı bir cilt meydana gelir. Derinin üst tabakasının yaklaşık yüzde 10 kadarlık bir kısmını su oluşturur. Bu tabakadaki suyun azalması deride çatlama, kaşıntı ve kuruluğa neden olur. Cilt kuruluğu olan kişilerin çoğunda altta yatan bir hastalık yoktur. Cilt kuruluğu özellikle çevresel faktörler ve kişilerin alışkanlıkları dolayısıyla ortaya çıkar.

Cildin sürekli olarak nemlendirilmesi ve yapısının iyileştirilmesi gerekir. Aksi takdirde cilt kuruluğu yaşlanmayı da hızlandıran bir faktör olarak öne çıkacaktır. Cilt nemlendirilmesi ancak cildin doğru biçimde desteklenmesiyle olur. Cildin nemlendirilmesine en büyük katkıyı düzenli kullanılacak olan dermokozmetik ürünler sağlayacaktır. Ancak her dermokozmetik ürün cildin gereken düzeyde nemlenmesini sağlamaz. Bu ölçüde kullanılacak ürünlerin içeriklerine dikkat etmek gerekir. Kullanılacak ürünlerin içerikleri detaylı biçimde incelenmelidir. Temizleyicilerinizin sabun içermemesine, günlük nemlendiricilerin içeriğinde hyaluronik asit ve peptid bulunması gibi önemlidir.

Kuru ciltlerde cildin nemine kavuşmasını sağlayacak günlük bakım için 4 adım yeterli olacaktır.

1. Adım Temizleme:
Cleansing Gel – FİYAT: 245 TL

Sabun içermez. İçeriğinde yoğun biopeptidler bulunduran bu jel, cildinizin doğal asit örtüsünü korur. Yeni hücre gelişimini harekete geçirir. Daha genç görünmenize ve daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Bu ürünün amacı, hem bayanlarda hem de erkeklerde, yaş ile ilgili cilt değişikliklerini önlemek ve düzeltmektir.


Satın Almak İçin Tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com/Cleansing-Gel,PR-5.html

2. Adım Onarım:
Rejuvenating Serum – FİYAT: 299 TL
Hücre aktivitesini yenileyen, Renovasy Rejuvenating Serum, cildin yumuşamasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Cildi sağlıklı bir parlaklığa kavuşturur. Yüksek konsantrasyonlu bir tedavi sunan bu serum, yaşlanma belirtilerini azaltır. Hücre yenilenmesini destekler ve cilt sıkılığını artırır. Aynı zamanda cildin parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar. Üç farklı molekül ağırlığına sahip hyalüronik asit içeriği ile cildi doldurur, sarkmaları giderir ve nemlendirir. Yoğun büyüme faktörleri ile, cilt gençliğini korur.


3. Adım Yapılandırma:
Rejuvenating Cream – FİYAT: 245 TL

Cildin görünümünü tamamen iyileştirir. Cildin genç ve yenilenmiş bir görünüm kazanmasına, sağlıklı bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı olur. Bu kremin hızlı emilen yağsız formülü, hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için idealdir. Çözünebilir kollajen içeren bu gelişmiş formül, görünen yaşlanma belirtilerini azaltır ve nem kaybına karşı cildi korur.


4. Adım Derin Nemlendirme:
Anti-Aging Mask – FİYAT: 415 TL

Yaşlanmayı geciktirici maske, içerdiği büyüme faktörleri, proteinler ve antioksidanlarla cildi besler. Yoğun ve derinlemesine bir cilt nemlendirmesi sağlar. Bu ürünün amacı, yoğun nemlendirmeye ihtiyaç duyan stresli cildinizi beslemek, rahatlatmak ve onarmaktır. İnce çizgileri azaltarak cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Cilt esnekliği iyileştirir, cildin elastikiyetini artırır. 

Tüm Renovasy Dermokozmetik ürünler için tıklayın >> http://shop.optimusmedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder