11 Nisan 2013 Perşembe

ÜRÜNLER / KAMPANYALAR


Biyolojik yeniden canlandırmaya çok merkezli yaklaşım sayesinde hızlı bir doku rejenerasyonu sağlayan Biogenevity ile 2013 yazına yenilenmiş ve göz kamaştıran cildinizle damga vuracaksınız.

Yeni nesil biyolojik canlandırma yöntemi Biogenevity,  şimdiye kadar hiç görülmemiş canlandırma ve yenileme etkisi sağlayan zengin içeriği ile cildinize pürüzsüz, sağlıklı ve ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor.
  
Formülündeki hyaluronik asit ve somon DNA’sı ile cildinizde hızlı ve etkili bir gençleşme ve canlanma sağlayan BIOGENEVITY ile ilk seanstan itibaren farkı hissedecek, cildinizde gözle görülür bir yenilenme deneyimleyeceksiniz. Cilt yenilemedeki bu mucizevi buluş ile yaz mevsimine tazelenmiş, ışıldayan, bebeksi bir yumuşaklığa kavuşmuş cildinizle “Merhaba” deyin…

İçeriğinde saf hyaluronik asitin yanı sıra somon balığı spermlerinden elde edilen DNA molekülü mucizesini de barındıran BIOGENEVITY, çok sayıda cilt sorunu özel olarak ve tüm cilt tipleri için titiz çalışmalar sonucu tasarlanmıştır.

Bilimsel olarak formüle edilmiş Hyaluronik Asit ve Polinükleotid içerikli Biogenevity, dermal yenileme sağlayarak, hücrelerin yeniden aktivasyonunu hızlı bir şekilde gerçekleştirir ve cilde elastikiyetini geri kazandırır. En etkili anti-aging yöntemlerinden biri olan somon DNA'sı, derin katmanlarda yoğun nemlendirme sağlayarak cildinize ihtiyacı olan etkili koruma ile hızlı ve güvenilir bakımı sağlar.

“Etkileşimli Biyo Canlandırma ProgramıBiogenevity  Nerelerde Etkili?
  • pranan ve kuruyan ciltlerin tedavisi
  • Sarkma başlangıcındaki derin kırışıkları
  • Kazayağı kırışıklıkları
  • Gözaltı torbaları
  • Alın ve dudak kenarındaki çizgiler
  • Bacaktaki çatlaklar 
BIOGENEVITY Uzmanlarından randevu ve bilgi almak için;
(0212)273 13 73






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder