12 Kasım 2013 Salı

RENOVASY BİYODİNAMİK CİLT ONARIM SİSTEMİ




   Star TV  – TÜLİN ŞAHİN İLE MODA –
“RENOVASY BİYODİNAMİK CİLT ONARIM SİSTEMİ”

"İster miydiniz şöyle yaşınızdan 5 yaş silmek, sarkmaları toparlamak, gözenekleri sıkıştırmak!
Evet kulağa mucize gibi geliyor ama gerçekten mucizeler de varmış hem de tüm bunları 30 dakika da yapabiliyormuş..."  Tülin Şahin

"Biyodinamik cilt onarım sisteminden bahsetmek istiyorum sizlere.
Bu sistem son derece özel, hasta için son derece konforlu, gün içinde yaptığımız son derece kolay, herhangi bir ağrı, sızı, yanma olmayan aynı anda da pek çok çeşitli elementleri cilt altına indiren bir sistem.
Üç farklı bileşeni var bu maskenin, bir tane bazı var herkes için ortak kullanılan ve ayrıca özel elementler var. İçeriğinde herkesin çok iyi bildiği “Altın Çilek” ekstrası var, bu çok güzel bir anti-aging sağlıyor. Aynı zamanda biopeptidlerin büyüme faktörlerinin oluşturduğu bir sistem. Baz ise herkes için aynı fakat işin güzel tarafı bu hazırladığımız maske kişiye özel. Sorun neyse ona özel!
Çünkü Active ve Systemic elementler kişinin cildinin sıkıntısına, talebine ve doktorun vermek istediği tedaviye göre planlanıp uygulanıyor.

Bu sistem içerisinde söylediğim gibi bir baz var ve bu bazın içerisinde bildiğimiz anti-aging elementler var. Bu anti-aging elementlerin içerisine Active başka bir element daha ekliyoruz. Bu Active element ise aslında bir çeşit kimyasal peeling, bu peelingi doktor hastanın sıkıntısına göre tercih edip seçebiliyor.
Cildinde renkle ilgili mi sıkıntı var, elastikiyet kaybı mı var, kolejen sıkıntısı mı var, hasta yazdan çıkmış ve hasarlanmış bir yüze mi sahip onu mu tedavi etmek istiyoruz yada ince kırışıklıkları var onunla mı uğraşmak istiyoruz gibi türlü türlü seçenekler var. Bizim en çok keyifle yaptığımız işlerdendir kimyasal peeling. Sadece bu bazın ve karışımın içinde bütün hastalarımızı korkutan sonraki aşamadan kurtulmak mümkün oluyor. Yeni  tahriş yok, yanma yok, sosyal hayata hemen o gün başlanıyor ve kazanımlar çok yüksek.
3. yanı Systemic olan element; hastanın ihtiyacı olan renk değişimi, yine elastikiyet stimülasyonunda kullanılan elementler, cildi gençleştirmek için kullanılan malzemeler hepsinin karışımı.

Kimyasal peeling bu maskenin içende önce cildi aralıyor, araladığı cildin içine doğru elementlerin geçişi için kapı açıyor. Sonra cildin altına giren Systemic Elementler kimyasal bileşenler sayesinde içerde hapsolmasını sağlıyor. Hapsolan bütün elementler varlığını cilt altında sürdürüyor. Hastanın maskeden sonra hissettiği şey; cilt gözeneklerinde çok ciddi bir sıkılaşma, parlaklık, ince çizgilerde uyarı başlangıcı ve altın çilek dokunuşuyla son derece ışıltılı bir yüz.

Maskenin 4 ya da 6 seans uygulanması gerekiyor. Haftada 1 duruma göre haftada 2’de olabilir. Ya da iki haftada 1 de olabilir. Aslında biraz hastanın sıkıntısıyla ilgili değişkendir. Biz tabiki sadece maske ile hastaları göndermiyoruz diğer bütün tedavilerimizi kombine ediyoruz. Hastalarımızdan aldığımız en çok şikayetten bir tanesi, tamam botox yapıyoruz, dolgu ve lazerde yapıyoruz fakat hastanın günlük hayatta da o parlamaya o ışıldamaya ihtiyacı var.  Kişilerin etrafında “Ne güzel olmuşsun”,  “Sana ne yapılmış”ı duymaya o kadar ihtiyacı var ki... Bu sistem hem tedavi ediyor hem de bu açığı kapatıyor. O açıdan gerçekten muhteşem bir maske diyebilirim." Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle

Videoyu Youtube'dan izlemek için -> http://www.youtube.com/watch?v=hTZ04COVCYw

Detaylı Bilgi İçin;
http://www.optimusmedikal.com/sayfa/53-urunlerimiz.aspx#tabs-6

(0212) 271 13 73
info@optimusmedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder