3 Ocak 2014 Cuma

Somon DNA'sı ile "Benjamin Button" etkisi



Somon DNS’sı ile “Benjamin Button” etkisi
Artık herkes bıçaksız güzelleşmek istiyor. Peki bir kaç enjeksiyonla harikalar yaratılabilir mi?
Neden olmasın!Fizyolojik yaşlanma; şiddetli nem kaybı, kırışıklar, deri pigmentlerinde çeşitli artışlar, alt deride düzensiz kısımlardaki değişikliklerle ortaya çıkar. Bu durum serbest radikallerin anormal olarak artmasına bağlıdır. Ciltteki nemin ve bağ dokularının ihtiyacı olan proteinlerin (kollajen, elastin, fibronektin) ana etkeni olan hyaluronik asit konsantrasyonunun önemli miktarda azalmasıyla ortaya çıkar.
Derin bir nemlendirme, epidermisin yeniden yapılandırılması, metabolik ve vasküler faaliyetlerinin canlandırılması için yapılan bilimsel çalışmalar, şimdiye kadar fark edilmemiş sonuçların elde edilmesine ve yeni nesil bir “Etkileşimli Biyolojik Canlandırma Programı”nın bulunmasına sebep olmuştur.
Yeni Nesil Biyolojik Canlandırma programı BIOGENEVITY; “Hyaliapase” ve “Nucliapase” olmak üzere iki fazdan oluşmaktadır.
HYALIAPHASE, %20’lik yoğunlukta ve 1.000.000 dalton moleküler ağırlıkta, enjekte edilebilir visko elastik hyaluronik asit solüsyonudur.
NUCLIAPHASE ise 7,5 mg/ml yoğunlukta, enjekte edilebilir, somon balığı spermlerinden elde edilen DNA molekülüdür.
Bu iki faz sayesinde cilt nem kazanır. Alt derinin metabolik faaliyetleri artar. Deride artan vasküler endotelyal büyüme faktörü sayesinde, kan akışı artar. Bu sayede bölgesel oksijenlenme hızlanır.
Önemli miktarda su molekülünün yerinde yönlendirilmesiyle, endojen hyaluronik asit artar. Serbest radikaller yoğun biçimde temizlenir. Fibroblastlar uyarılarak, kolajen üretiminin artmasını sağlar. Kılcal kan damarlarının oluşumları büyük çapta teşvik edilir. Ayrıca UV radyasyonlarının neden olduğu zararlara karşı koruma sağlanır.
Uygulama Prosedürü
İki aşamalı olarak geliştirilmiş olan bu tedavi yöneteminin ilk aşamasında uygulanan HYALIAPHASE ile 15 gün arayla çok yoğun bir nemlendirme işlemi yapılır. İki haftada bir uygulanan ikinci aşamadaki NUCLIAPHASE’da ise; “SOMON BALIĞI” spermlerinden elde edilen DNA molekülleri, cilde enjekte edilir.
Yeterli ve optimal nemlendirme elde edilmesi için beşinci haftada, yine önceki HYALIAPHASE uygulanmasında olduğu şekilde iki haftada bir olmak üzere NUCLIAPHASE uygulaması yapılır.
Cildin kurumuş olduğu durumlarda istenirse şok terapisi de uygulanabilir. Şok terapisinde; 15 gün süre bırakarak üç kez HYALIPHASE ve onlara ilaveten üç kez NUCLIAPHASE uygulanır.
Protokolle planlanmış tam döngü tamamlandığında, sonuçların optimum düzeyde sürdürülebilmesi için, her üç ayda bir tekrarlanması önerilir.
Ne Gibi Değişiklikler Bekliyoruz?
Hastalar her uygulamadan sonra ciltlerinin biraz daha canlandığını gözlemler ve her sabah daha genç bir ciltle uyanırlar.
Somon DNA’sının ciltteki bu etkisinin sebebi bilimsel araştırmalar sonucu ortaya konmuştur. Araştırma sonucunda “SOMON BALIĞI” sperminin insan cildindeki eksilen proteinleri tamamlayabilen en iyi kaynak olduğu bilgisine ulaşılmıştır.
Herkese Uygulanabilir mi?
Vücutla uyumlu olması sebebiyle alerjik etki göstermeyen bu yöntemde uygulama yapılacak olan kişinin cilt yapısına, genetik özelliklerine ve yaşam şekline bakılmaktadır. Sistem, genç olmasına rağmen elastikiyetini kaybetmeye meyilli, güneş ışınlarına fazlaca mağruz kalmış ya da aşırı kilo kaybı sebebiyle deforme olmuş ciltlere de yenileme amacıyla tatbik edilebilir. Uygulama öncesi lokal anestezi yapıldığı için acı hissininde yaşanmadığı BIOGENEVITY tedavisi, cilt elastikiyetleri hormonlarından dolayı çok daha uzun süre korunan erkeklerin ciltlerini yenilemek içinde kullanılmaktadır.
Tedavi uygulanan kişilerden 10 yıl geriye giden örneklerin olması da tedavinin etkinliğini ve güvenilirliğini gözler önüne sermektedir.
Çatlak Tedavisinde Başarılı
Yüz, el, boyun ve dekolte bölgelerinde ciddi bir gençleşme sağlayan BIOGENEVITY tedavisi, aynı zamanda kadınların çok sıkıntı duyduğu ve tedavisinin zorluğuyla bilinen çatlaklarda da olumlu sonuçlar elde etmektedir.
Saç Dökülmelerinde de Etkili!
BIOGENEVITY, cilt yenileme ve çatlak tedavisinin yanı sıra bir çok insanın kabusu haline gelen ve durdurulması oldukça güç olan saç dökülmelerine karşı da oldukça etkilidir. Yöntem ile saç derisine direkt yolla uyarım yapılarak saç derisinin yenilenmesi sağlanır .


Ürünle ilgili detaylı bilgi almak için;
0212 273 13 73
info@optimusmedikal.com
www.optimusmedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder