13 Kasım 2014 Perşembe

AKNE (SİVİLCE) TEDAVİSİ


Akne (sivilce), tedavisi uzun sürelidir ve iyileşmesi geçtir. Tedaviye geç yanıt veren bir cilt hastalığıdır. Kısacası düzenli ve sabırlı bir tedavi uygulanır. Bunun için bir cildiye uzmanına başvurmanız gerekir.
Akne tedavisinde çok sayıda kullanılan ilaç vardır. Cildiniz ve sivilceniz için en uygun olanı, doktorunuz tarafından belirlenecektir. Yoğun sivilceli hastalara genellikle ilaç tedavisi uygulanır. 2-3 ay süren bu tedavide cilt ilaç yardımıyla kurutularak akneden arındırma sağlanmaya çalışılmaktadır. Bu tedavide hastanın yaşı, cinsiyeti, sivilcenin türü ve şiddeti, ilaç tedavisinde göz önünde tutulacak faktörlerdir.
Bunun dışında cildin temiz tutulması önemlidir. Ancak bu temizlik sabun ile yapılmamalıdır. İçeriğinde iyileştirici etki gösteren peptidlerin bulunduğu temizleyiciler tedavi için uygun olacaktır. Aynı zamanda cildi çok fazla yıkamak cilde zarar verir. Bunun dışında, cildinizi tahriş edecek giysilerden kaçınmanız gerekir. Sivilcenin iyileşmesini yavaşlatan bir durumdur.
Sivilcelerle oynamak, sıkmak ya da kaşımak iz kalma ihtimalini arttırır. Mutlaka tedavi edilmesi gereken bir cilt hastalığıdır.
Ayrıca yağlı bir cilde sahip olan ve akne görülme sıklığı yoğun olanlar için son dönemde yaygın olarak başvurulan Renovasy bio-Cos yöntemine de başvurulabilir. Bu yöntem sayesinde kısa bir süre içinde cildin aknelerinden ve pürüzlerinden arındığını görmek mümkün olacaktır. Uzmanlar tarafından yapılan Renovasy bio-COS tedavisinde akne iyileştirme protokolünün yanı sıra akne sonrası ciltte oluşan akne skarlarının tedavisi için de etkili olan protokoller bulunmaktadır.
Renovasy bio-COS uygulama hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz> info@renovasy.com
Renovasy’nin akne ve akne skarları protokolleri sonrası ciltteki iyileştirme sürecine tanıklık etmek için tıklayın>  http://renovasy.com/neden-renovasy/oncesi-sonrasi/
www.renovasy.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder