9 Ocak 2015 Cuma

Kırışıklığın Sebebi Nemsiz Cilt!


Cildiniz gün geçtikçe nem kaybediyor ve yaşlanma belirtileriniz gün yüzüne mi çıkıyor?

Yaşlanma sürecini tetikleyen bir çok faktör vardır. Bunların en önemlisi cildin nem dengesinin bozulmasıdır. Nemini kaybeden cilt elastikiyet ve sıkılığını da kaybeder. Önlem alınmadığı takdirde zamanla ince çizgiler yerini derin kırışıklıklara bırakır. Bu sürecin yavaşlatılması için cilde nem takviyesi yapmak ve kalitesini artırmak gerekir.

Somon DNA Aşısı olarak bilinen Pİ System, hyaluronik asit ve somon dna moleküllerinin kombine olarak kullanıldığı bir cilt yenileme yöntemidir. Bu yöntem sayesinde cilt, yaşlanma etkilerine karşı korunmuş olur. Yoğun nemlendirme sağlanan cilt, parlak, sağlıklı ve gençleşmiş bir görünüme bürünür.

Genç ve olgun ciltler için ayrı tedavi protokolleri sunan bu Somon DNA Aşısı ile, cilt yapısı düzenlenerek kalitesi artırılır böylece yaşlanma etkileri engellenmiş olunur. Aynı zamanda yüz, boyun-dekolte, el ve dudak bölgelerini yenilemek ve gençleştirmek için de kullanılır.
Akne skarları ve leke tedavisinde de başvurulan Somon DNA Aşısı,cildi daha parlak ve aydınlık bir görünüme kavuştururken doğal görünüşü de bozmaz.


Detaylı bilgi ve Pİ System uygulayan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder