19 Aralık 2013 Perşembe

Yaşlanmaya Başlayan Cilt İçin Öneriler



30’lu yaşlarla birlikte yüz yapınız da değişmeye başladı. Göz kenarında belirginleşmeye başlayan kaz ayakları, alın çizgileri, cilt lekeleri ve solgun cilt renginiz size artık harekete geçmeniz gerektiğini hatırlattı.
Peki uzmanlar bu konuda neler öneriyor?

Askı yöntemi

Popüler uygulamalar arasına giren bu yöntem, özellikle yanağı sarkmaya meyilli olan kişilerde koruyucu estetik tedavisi olarak uygulanıyor. Yöntem; orta yüz tedavisinde, ince kanüllerle saçlı deriden kısa kesiler girilip alın, kaşlar ve orta yüz bölgesi tamamen serbestleştirilerek dokular istenilen pozisyona alınmasıdır. Bu yöntemin en büyük avantajı, aşağıya doğru olan yaşlanma sürecinde yüzün yukarıya asılarak kesin çözüme ulaşılmasıdır.

Lazer Yöntemi
30 yaşından sonra ciltte damarlanma ve lekeler oluştuğu için bu yöntem de dikkat çekiyor. Cildin yapısına ve kırışıklıkların derinliğine göre uygulama seansları artan lazer yöntemi, hücrelerin daha düzgün ve sıkı olmasını da sağlıyor.


Botoks Yöntemi
Mimikler için yaptırılan ve popülerliğini hala yitirmeyen bu yöntem, doğru yapılmadığı takdirde oldukça kötü sonuçların elde edilmesine sebep olabiliyor. Bu sebeple uzmanlar botoks konusunda hastaların dikkatli olmalarını öneriyor. Botoks mimikleri terbiye ediyor, yüzdeki çizgilerin oluşumunu engelliyor. Çok mimik kullanan kişilere koruyucu estetik önlemi olarak Botoks öneriliyor.

Mezoterapi Yöntemi
Cildin daha canlı, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanması sağlayan bu yöntemde, cilt altına ufak iğneler yoluyla hyarülonik asit, cildi yenileyen vitaminler, mineraller ve antioksidanlar veriliyor. Bu şekilde; cilt için gerekli olan maddeler, doğrudan istenilen bölgeye ulaşmış oluyor.
Cilt için önemli olan bu maddelerin derinin alt tabakalarına verilmesi; yüze nem, dolgunluk, gerginlik, renk ve ışıltı kazandırılır, anında diri ve genç bir görünüm sağlanır. Cilt altına verilen maddeler; cildi uyararak nemlenme sağlar, kollajen ve elastin üretimi artar, cilt parlak görünüm kazanır ve sarkmalarda hafifleme gözlenir. Cilt tonu ve yapısı aynı zamanda değişir. Bu yöntem son zamanlarda erkekler içinde en az kadınlar kadar yapılan bir yöntem olmuştur. Sonuçları ise hastaların beklentilerini karşılamakta ve hastaları memnun etmektedir. Bu yöntem ile ilgili detaylı bilgi için; http://optimusmedikal.com/sayfa/7100-viscoderm-skinko.aspx adresinden Viscoderm Skinko ürününü inceleyebilir, info@optimusmedical.com adresine ürün hakkında merak ettiklerinizi yazarak uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder