1 Eylül 2014 Pazartesi

Güneşin Etkileri Sonbaharda Çıkıyor


Güneş ışınlarının ruh ve beden sağlığı üzerinde önemli yararları var ancak faydaların yanı sıra cilde ise pek çok zarar da verir.
• Cilt kanseri,
• Ciltte kırışıklık,
• Hücre yenilenmesinde aksama,
• Melanin pigmentinin aşırı çalışması sonucu dengenin bozulması ile meydana gelen güneş lekeleri,
• Ciltte savunma mekanizması olarak kalınlaşma,
• Nem kaybı ve buna bağlı kuruluk,
• Sivilcelerde artış, 

• Kılcal damar genişlemesi,
• Ciltte elastikiyet kaybı,
• Ciltteki sarkmalar.
Yaş kaç olursa olsun solar yaşlanma; güneşe maruz kalmış tüm savunmasız ciltlerde moleküler düzeyde gelişen bir dizi olaydır ve serbest radikallerin açığa çıkışı ile oksidasyon denen olay sonucu gerçekleşir. Tatilde güneşin cildimize, verdiği zararları unutsak da sonbahar aylarıyla beraber cildin matlaşması ve cilt sorunlarının biranda ortaya çıkmasıyla gerçeklerle yüz yüze geliyoruz. Bronz ten açılmaya başladığında cildin bizi yanıltan sağlıklı görüntüsü yok oluyor ve cilt hasarları gün yüzüne çıkıveriyor. Ve kısa zaman sonra kendimizi, cildimi yeniden düzene sokmak için ne yapmalıyım, ne kullanmalıyım sorularına yanıt ararken buluyoruz.
Cildi yeniden canlandırmak ve güneşin zararlı etkilerinden kurtarmak için aşağıdaki yöntemleri uygulamanız gerekmektedir.

1.    Cilt Bakım Ürünleri: Soruna yönelik ve cilt yapısına uygun dermokozmetik ürünlerin düzenli olarak kullanımı gereklidir. Sadece içeriğinde biopeptid bulunan cilt bakım kremleri cilt yapısını güçlendirir ve cildin hızlıca onarımını sağlar. Cildin kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı olur.
2.    Cilt Onarım Sistemi: Tüm cilt sorunların ve kişiye özgü olarak hazırlanıp uygulanan ve içeriğinde kimyasal asitler barındıran bir sistemdir. Kimyasal asit içermesine rağmen üstün bir teknoloji ile hazırlanan bazı sayesinde cilde uygulama esnasında ve sonrasında zarar vermez ve ciltte acı ve ağrı gibi komplikasyonlara sebep olmaz. Uygulanan kişiye anında sosyal hayata dönmek gibi bir konfor sağlar. Aynı zamanda 30/45 dk. kadar kısa süreli uygulama zamanı vardır. Mevsim geçişlerinde yıpranan cildi ölü hücrelerden arındırmak ve cilt rejevenasyonu sağlamak amacıyla hazırlanan protokolü yazdan çıkan yıpranan ciltler için çok tercih edilmektedir. Cilt Onarım Sistemi sayesinde; cilt lekeleri, kırışıklıklar ve akne izlerinin giderilmesinde, cildin nem ve yağ dengesinin kontrolü gibi bir çok olumsuzluk kısa sürede giderilir. Sistem ilk uygulamadan itibaren, cildin sağlıklı, canlı, homojen ve parlak bir görünüm almasını sağlar.
3.    Somon DNA Aşısı: . Cildin ihtiyacına uygun olarak doktor tarafından belirlenen protokol aralıklarıyla, protokole uygun olarak 5 kere uygulanması önerilen Somon DNA Aşısı, Somon DNA molekülleri ve Hyaluronik Asitin kombine olarak kullanıldığı bir bioevtalizasyon programıdır.
Somon DNA’sı molekülleri ve saf hyalüronik asit sayesinde cilde kaybettiği nemi kazandırarak cildin esnekliği ve sarkmaları giderilir. Cilt yapısı güçlendirilir ve cilde aydınlık kazandırılır.  Ciltte etkin bir yenilenme sağlanır. Yazın güneşten hasar gören cildin sağlığına geri dönmesi, ışıltı kazanması ve oluşan leke ve kırışıklıkların giderilmesi amacıyla uzmanlar tarafından başvurulan bir yöntemdir.

Cilt bakım ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgi -> http://renovasy.com/urunler/cilt-bakim-urunleri/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder