4 Eylül 2014 Perşembe

Üstün Nano Teknoloji


Renovasy ürünlerinin temeli biopeptidlere (büyüme faktörlerine) dayanmaktadır. Etkin içerikleri ve biopeptidleri barındıran Renovasy ürünleri, nano teknoloji adı verilen üstün bir teknoloji ile üretilmektedir.
Dermokozmetik ürünler cilt yüzeyine uygulanan ürünlerdir. Bu ürünlerin neredeyse tamamı, cildin en dış katmanında kalarak cildin sorunlu olan iç katmanına ulaşım sağlayamaz. Böylelikle cildin altına inmeyen etken maddeler sorunun çözülmesine yardımcı olamaz. Ancak Renovasy Dermokozmetik ürünlerinde kullanılan nano teknolojide etken maddeler ve biopeptidler, taşıyıcı olan nano kapsüllere hapsolur. Nano kapsüller derinin üst tabakasından kolaylıkla geçerek alt tabakalara ulaşır ve maddelerin salınımını bu alanda yapar. Bu sayede soruna ulaşım sağlanır. Problemin kalbine inilir ve cilt yenilemesi sağlanır. Renovasy ürünlerinin ciltte kısa sürede fark yaratmasının sebebi bu teknolojiye dayanır.
Tüm Renovasy ürünleri biopeptid içermektedir. Ürünlerin özelliklerine göre etkin maddeleri farklıdır ancak tamamı nano teknoloji ışığında hazırlanmıştır.
Ürünlerle ilgili detaylı bilgi -> www.renovasy.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder