21 Şubat 2015 Cumartesi

Cildiniz İçin Nemin Önemi


Esnekliğini ve bütünlüğünü koruyan cildin sırrı nemdir. Neme doymuş sağlıklı bir ciltte,  su oranı %10'un üzerinde olmalıdır. Sağlıklı cilt, deri üzerinden gerçekleşen su kaybını dengeler.
Cildimizdeki su miktarı azaldıkça, vücut nem kaybeder. Bunun, hem içsel hem de dışsal olmak üzere, pek çok nedeni vardır. Hava şartları, klima, ilaç kullanımı dışsal nedenlerin başlıcalarıdır. Yaşlanma ise, nem kaybına neden olan en önemli içsel nedendir.


Cilt nemsiz kalırsa ne olur?

Cilt nemsiz kaldığında dayanıklılığı azalır ve çok çabuk yıpranır. Böylece ciltte ince çizgiler ve kırışıklıklar oluşur. Bununla birlikte aşırı kuruluk, pullanma, çatlak, enfeksiyon gibi cilt sorunları da ortaya çıkabilir.


Cildi nasıl nemlendirmek gerekir?
Cildin nemlenmesi için bol su içmek gerekir. Aynı zamanda cilde dışardan destek vermek de çok önemlidir. Cildin yapısına uygun nemlendirici kremlerle cildin nemli tutulması sağlanmalıdır. Kullanılan nemlendiricilerin içeriğinde peptid bulundurması gerekir. Peptitli kremler yaşlanmaya karşı cildi korur. hücrelerinin ve dokularının üretimini sağlar. Özellikle yaşlanma sürecinde yok olan dokuyu yerine getirmede etkilidirler ve yeni hücrelerin oluşumunu tetiklerler. Aynı zamanda ciltte zamanla azalan kolajen, hyalüronik asit, elastin fibriller gibi cildin yapıtaşı maddelerinin yeniden üretimine de yardımcı olurlar. İçeriğinde peptid bulunduran anti-aging etkili dermokozmetik ürünler için tıklayın > http://renovasy.com/urunler/cilt-bakim-urunleri/

Bunun yanı sıra Somon DNA Aşısı Pİ System ile cildin nem dengesine kavuşması sağlanır. Bu sistem, ciltteki hyaluronik asit miktarını artırır. Uzun süren nemlendirme için su moleküllerini tutar ve depolar. Böylece nemsizliğe karşı cildi güçlendirir. Yapılan klinik araştırmalara göre, bu uygulama cildi derinden nemlendirerek ciltte elastikiyet ve sıkılaşma sağlar. Böylece cildin yaşlanmasını yavaşlatır. Cilt yapısını belirgin biçimde düzene sokar. Somon DNA Aşısı Pİ System ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com

Uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder