21 Şubat 2015 Cumartesi

Pİ System ile ifadeniz bozulmadan gençliğinize kavuşacaksınız!




Cilde esnekliğinin ve kalitesinin yıllar içinde bozulması sonucu ciltte kırışıklıklar ve sarkmalar meydana gelir. Yüz ovali ve çene çizgisi giderek bozulur. Estetik açıdan yapılacak bir çok uygulama olmasına karşın bu uygulamaların çoğunda kişinin ifadesi değişir. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ifadenin korunarak gençliğin geri kazandırılmasıdır. Dünya estetikte doğallığı işaret ederken sadece kırışıklıklardan kurtulmak amacıyla yapılan yanlış uygulamalarla çok daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalınabileceği unutulmamalıdır.

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması bu gerçekten yola çıkılarak geliştirilen bir teknolojiye dayanır. Cilt yapısını güçlendirmeyi hedef alan Pİ System ile cilt esnekliği ve sıkılığını artırılır. Yeniden yapılandırılan cilt sağlığına kavuşurken ışıltısını da geri kazanmış olur.
Sistem enjektör yöntemiyle yapılır ve 4 seanstır.  Her seans doktorun cilt tipine göre belirleyeceği ortalama 7/15 gün arası tekrarlanır. Her seans sonrası ciltteki gelişim kademeli olarak artar. İlk seanstan itibaren cilt iyileşmesi gözle görülür derecededir. Bu özelliğinden dolayı Benjamin Button gençlik aşısı olarak da bilinir.

Sağlıklı ve doğal görünümünüz bozulmadan yaş almak için Pİ System’I deneyin. Uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın>> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7


Uygulamaya ait öncesi/sonrası fotoğrafları görmek için tıklayın >>  http://www.somondnaasisi.com/#!pi-system-tedavi-sonuclari/cvn3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder