24 Şubat 2015 Salı

Temizlenmeyen Makyaj Cildi Yaşlandırıyor


Cilt temizliği cildin sağlığı için gereklidir. Cilt doğru ve yeterli biçimde temizleyip, makyajdan ve kirden arındırılmazsa cilt sağlığı bozulur, cilt yaşlanması hızlanır.

Makyaj sizi güzelleştirdiği gibi dikkat etmezseniz hızla da yaşlandırabilir. Gün içinde kullanılan makyaj gece temizlenmediği zaman hızla cildinizi yaşlandırıyor. 

Cildin gözeneklerini kapatan makyaj ürünleri gün içinde toz ve kirlerle birleştiğinde cildi nefessiz bırakıyor. Gözenekleri kapanan cildin nefes alamaması, cilt sorunlarına zemin hazırlar. Sivilceler, siyah noktalar ve genişlemiş gözenekler bu sorunlardan yalnızca bir kaçıdır. Gün içinde maruz kalınan makyajın gece de yeterli düzeyde temizlenmemesi cildin daha da yorulmasına ve yıpranmasına sebep olur. Cildinize yapabileceğiniz en kötü şey makyajınızı çıkarmadan uyumaktır.

Sizi güzelleştiren makyajın aynı zamanda yaşlandırmasını istemiyorsanız, günün sonunda mutlaka içeriğinde biopeptid olan bir temizleme jeli ile cildinizi temizleyin. Cildinizi makyajdan arındırın ve nefes almasını sağlayın. 


Temizleme jelini satın almak için tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com/Cleansing-Gel,PR-5.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder