15 Temmuz 2014 Salı

Cildnizi Güneşten Koruyun!


UV ışınları gözle görülemeyen dalga boyundadır, bronzlaşmanın bedelini yıllar geçtikçe cildin yaşlanmasıyla ortaya çıkar!

Cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için Pİ System uygulatın. Somon DNA’sı ve Hyalüronik asit içeren bu sistem ile kısa sürede cildinizdeki yenilenmeyi ve gençleşmeyi deneyimleyin. Aynı zamanda tüm serbest radikallerin olumsuz etkilerini en aza indirin.
Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın-> http://www.optimusmedikal.com/urunler/dermal-estetik-urunleri/dermal-estetik/mastelli/pi-system-1/

Cildinizi güneşin zararlarından korunmanın bir diğer yolu ise C vitaminidir. C vitamini içeren ürünler cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı korur. Cildin gençleşmesine ve pürüzsüz bir yapıya kavuşmasına yardımcı olur. Ancak birçok dermokozmetik üründe C vitamini içeren ürünler, cildin alt tabakasına kadar emilim sağlamaz ve bu sebeple etkilerini tam anlamıyla gösteremez. Renovasy Vitamin C Power Touch ise nano teknoloji ile üretilmiştir. C vitamini bu teknoloji sayesinde nano kapsüllerin içerisinde cildin koruma kalkanı görevi yapan bölümlerinden kolaylıkla geçer ve sorunun merkezine inmeyi başarır. C vitamini etkisini cildinizde görmek için Renovasy Vitamin C Power Touch doğru bir tercih olacaktır. Işıltılı ve pürüzsüz bir cilt için C vitamininin gücünü keşfedin!
Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın-> http://renovasy.com/urunler/cilt-bakim-urunleri/cilt-uyarimi-antiaging-koruma/renovasy-vitamin-c-power-touch/



www.optimusmedikal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder