10 Temmuz 2014 Perşembe

Neden Büyüme Faktörleri?


Biopeptidler diğer bir değişle Büyüme Faktörleri cilde esnek bir yüzey kazandırır.

Neden Büyüme Faktörleri?

Büyüme faktörlerinin cildimizdeki en önemli görevi, yara tamirinin yanı sıra, cildin temel hücrelerinin ve dokularının üretimini sağlamasıdır.
Özellikle yaşlanma sürecinde yok olan dokuyu yerine getirmede etkili olan büyüme faktörleri, yeni hücrelerin oluşumunu tetikler. Aynı zamanda ciltte zamanla azalan kolajen, hyalüronik asit, elastin fibriller gibi cildin yapıtaşı maddelerinin yeniden üretimine de yardımcı olur.
Topikal uygulanan büyüme faktörleri başlıca dermiste fibroblastların ve keratinositlerin çoğalmasını hızlandırır. Böylece dermal rejenerasyonu sağlamaktadırlar. Cilt rejenerasyonu ile cildin yaşlanma sürecinde kaybettiği maddeler yerine getirilir. Bu sebeple son yıllarda anti-aging bakımların en önemli ve yararlı teknolojk yaklaşımı bize büyüme faktörlerini
işaret etmektedir.

Cilt bakım ürünlerinde büyüme faktörleri olması önemlidir. Renovasy Cilt Bakım ürünlerinin içindeki büyüme faktörleri nano-kapsülasyon teknolojisi ile üretilmektedir. Bu teknoloji sayesinde büyüme faktörleri nano-kapsüllerin içlerine hapsedilir. Nano-kapsüllere hapsolan büyüme faktörleri, derinin kalkan görevi yapan üst tabakasından kolaylıkla geçerek alt tabakalara kadar ulaşır. Bu sayede sorunu temelden çözmek mümkün olur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder