12 Aralık 2014 Cuma

SOMON DNA AŞISI Pİ SYSTEM


Pİ System teknolojisi, hyaluronik asit ve somon DNA moleküllerinin (polinükleotidlerin) kullanıldığı kombine  bir tedavi sunmaktadır.

Hyaluronik asit ve somon DNA molekülleri (polinükleotidler) vücudun tamamen doğal molekülleridir ve bu molekülleri oluşturulan Pİ System teknolojisi Mastelli Bio-Pharmaceutical tarafından geliştirilmiş patentli bir teknolojidir.

Cildin zamanla ve çevresel faktörlerin etkisiyle kalitesinin bozulması ve nem kaybedip yaşlanma sürecine girmesini önlemek için geliştirilen bu sistem cildin ihtiyacına göre özel kullanımlar da sunmaktadır.

Somon DNA Aşısı Pİ System ile; cilt yapısı düzenlenir, cildin kalitesi artırılır.
Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesi sağlanır. Göz çevresindeki sorunlar giderilir.
Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılması sağlanır. Göz çevresindeki şişlik ve koyu halkalar giderilir.
Kilo alıp vermeler sonucu oluşan çatlaklar tedavi edilir. Hormonal saç dönülmesi tedavi edilir. Akne skarlarının giderilmesi sağlanır. İç kol ve dizde oluşan sarkma tedavilerinde de etkilidir.

Somon DNA Aşısı Pİ System tedavi sonucunda hasarlı cilt yüzeyi onarılmasının yanı sıra cilde parlaklık ve canlı bir görünüm kazandırılır. Hasta memnuniyetini esas alan bu uygulamada yapılan her seans sonucu cilt kademeli olarak iyileşir.

Somon DNA Aşısı Pİ System ile cildin nem dengesinin düzenlenmesi, kolajen ve elastin liflerinin onarımı ve fibroblastların trofizminin artması sonucu cilt yenilenmesi sağlanmış olur.

28 yaşından itibaren tüm cilt tipleri için önerilen bu sistem yaşlanmanın etkilerinden kurtulmak için de tercih  edilmektedir. İnce kırışıklıkların giderilmesi için yaygın olarak uygulanan Pİ System, cilt yapısını güçlendirdiği için kırışıklık oluşumunu da engeller.

Enjeksiyon yöntemi ile cilde uygulanmaktadır. Ancak cilt uygulama öncesi anestezik krem yardımıyla uyuşturulduğundan dolayı yoğun bir acı hissedilmez.

Pİ System’in cilt yapısını güçlendirdiği ve cilt elastikiyetini arttırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Bir çok yayın ve klinik araştırma yapılan Somon DNA Aşısı Pİ System kombinasyonunda kullanılan Somon DNA molekülleri saflaştırma derecesinin yüksek olmasından dolayı alerji riskinin de en aza indirmiştir.

Seans sayısı uygulama alanı ve cilt tipine göre farklılık göstermektedir. Seans sayısı ve sıklığına uygulaması yapacak olan hekim karar vermelidir. Pİ System’in ciltteki etkisi ilk seanstan itibaren görülür. Cilt her seansta elastikiyetini ve sıkılığını artırır. Sağlığına ve parlaklığına kavuşur. Bu sebeple Somon DNA aşısı Pİ System’in Benjamin Button etkisi yarattığı söylenir ve Benjamin Button aşısı olarak da bilinir.

Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında daha detaylı bilgi edinmek için info@optimusmedikal.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Somon DNA Aşısı Pİ System’in uygulandığı bulunduğunuz bölgedeki klinikleri öğrenmek için bizi arayın > (0212) 273 13 73


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder