17 Aralık 2014 Çarşamba

Yaşlanma Karşıtı Ürünlerin Doğru Kullanımı


Kaçınılmaz olan yaşlanma süreci her bireye göre farklılık gösterir. Genleriniz, çevresel koşullar, yaşama tarzımız ve hatta yeme alışkanlığınızın bile bu süreci etkiler. Yaşlanmayı geciktirmek ve yaş aldıkça güzelleşmek ise aslında elimizde.
İlk kışıklıklıklar ve ince çizgiler görülmeye başlamadan önce anti-aging yani yaşlanma karşıtı ürünlerin kullanımı çok önemlidir. Genellikle yapılan en büyük yanlış ciltte değişim görülmeden bu ürünlerin kullanımına başlanmamasıdır. Tedbir alıp bu etkiler görülmeden ürünleri kullanmaya başladığınız takdirde yaşlanma sürecini yavaşlatmış ve cildi kuvvetlendirmiş olursunuz. 
Doğru ürünleri doğru zamanda kullanmak cilt yaşlanmasının önüne geçer ve cilt yaşınızı geriye çeker. Aynı zamanda cildin zamanla daha da parlak ve canlı görünmesine, sağlığına kavuşmasına katkı sağlar.
Yaşlanma karşıtı ürünleri düzenli kullanmak gerekir. Bu ürünler düzenli kullanılmadığı sürece beklenen etkiyi göstermez. Disiplinli ve düzenli kullanım sayesinde cildinizdeki gelişmeyi kısa sürede fark etmeniz ise mümkündür. Cildin gelişmesiyle ve sağlıklı bir yapıya bürünmesiyle birlikte kremlerin kullanımını ihmal etmek, cildin yeniden bozulmasına neden olabilir.
Cilt esnekliğini korumak ve genç görünümünü devam ettirebilmek için bu ürünlerin en az 30 gün boyunca kullanımı gerekir. Cilt yapısına bağlı değişkenlik göstersede ciltteki farklar bu süreçte gözlemlenebilir. Kullanım talimatı da ürün etkinliğini artıran bir durumdur. Anti-aging etkili kremlerde son teknolojinin işaret ettiği en önemli içerik büyüme faktörleridir. Büyümefaktörü içeren kremlerin düzenli kullanımı cildin esnekliğini artırmasına, canlı ve sağlıklı görünmesine ve içten verilen destek sayesinde onarılıp güçlenmesine katkı sağlar.
İnce çizgi, kırışıklık, matlık ve geniş gözenek gibi sorunların giderilmesi bu sayede mümkün olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder