25 Aralık 2014 Perşembe

Somon DNA Aşısı ile Gözaltı Morluklarınızdan Kurtulabilirsiniz!


Somon DNA moleküllerinin uygulandığı 3 seanslık bir tedavi protokolüyle gözaltı morluklarından ve koyu halkalardan kurtulabilirsiniz.
Doktor tarafından yapılan bu uygulamada göz çevresi yapılandırılarak göz altı aydınlatılması sağlanmaktadır. Bu sayede yorgun ifadeye sebep olan koyu halkalar, şişlik ve ince çizgilerin yok edilmesi hedeflenir.

Gözaltı aydınlatmada yepyeni ve etkin bir uygulama olarak kabul edilen Somon DNA Aşısı Pİ System, son derece güvenilir bir yöntemdir. Bunun asıl sebebi içeriğindeki Somon DNA moleküllerinin saflaştırma derecesinin yüksek oluşudur. Bu sebeple alerjik etkisi çok azdır. Kullanılan bu yöntemle cilt yapısı güçlendirilir ve aydınlatılmanın yanı sıra yaşlanma etkileri de azaltılmış olur.

Genç ve olgun tüm ciltler için uygun olan bu yöntem ile ilk uygulamadan itibaren iyileşme görülür. Seans bittiğinde ise gözaltı yapısındaki güçlenme kademeli olarak artar. Şişlik-koyu halkaların yok edilmesi, gözaltındaki şişliklerin giderilmesi ve ince çizgilerin düzenlenmesi sağlanır.

Somon DNA Aşısı ile 3 seanslık tedavi tamamlandığında etkinliği artırmak için her üç ayda bir tekrarlanması önerilir.

Detaylı bilgi için > www.somondnaasisi.com sitesini inceleyip detaylı bilgi ve uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için info@optimusmedikal.com adresine mail atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder