16 Mart 2015 Pazartesi

Akne ile ilgili Bilinmeyenler


Akne sorunu en yaygın cilt sorunlarının başında gelmektedir. Ergenlik döneminden yetişkinliğe kadar bir çok evrede karşılaşılan bu sorun kişinin hem sağlığını hem de psikolojisini tehdit eder.
Akne ile İlgili Bilinmeyenler;
11-30 yaş aralığındaki kişilerin %80’i akneden etkilenmişlerdir. Bu yaş aralığı akneden en çok şikayet edilen yaş aralığı olarak bilinmektedir.
Aknenin vücutta etkili olduğu alanlar sırasıyla yüz, sırt ve göğüs bölgeleridir. Oran olarak verilirse aknelere, %99 oranında yüzde, %60 oranında sırt bölgesinde ve %15 oranında göğüs bölgesinde karşılaşılmaktadır.
Yetişkinlik döneminde meydana gelen aknelerin %80’i bayanlarda görülmektedir. Bunun asıl sebebi ise hormonal değişikliklere bağlanmaktadır.
Akne sorunu yaşayan bireylerin %92’sinde depresyon ve yoğun stres sorunu ortaya çıkmıştır. Araştırmaya göre bu bireylerin %15’inde ise sosyal çöküntü sorunu hakimdir.
Küresel akne pazarının 2016 yılında 3.02 milyar dolar gelirine ulaşacağı tahmin edilmektedir. Bu oranın yüksekliği akne sorunundan dolayı tedavi gören ve tedavi amaçlı ürün kullanan kişilerin çokluğunu da gözler önüne sermektedir.
Akne Tedavisi;
Akne tedavisi olan insanların %90’ı ortalama 3 ay sonra %50 oranında bu sorunlarından kurtulup iyileşme yaşarlar. Ancak burada bilinmesi gereken en önemli şey tedavinin devamlılığıdır.
Yaz aylarında akne tedavilerinden kesinlikle kaçınılması gerekmektedir. Güneş bu tedaviler üzerinde olumsuz etki yaratır. Aksi takdirde cilt daha da kötü hale gelebilir.
Akne Skarları;
Akne sorunu yaşayanların %20’sinde akne skarları da etkili olur.
Bir çok klinikte akne tedavisi ve akne skar tedavisi yapılmaktadır. Akne tedavilerinde etkili sonuçlar için dünyada en çok başvurulan yöntem kimyasal peelingtir.
Kimyasal peeling ile yapılan akne tedavilerinde iyileşme oranı ortalama %50 ile %75 arasında değişmektedir.
TEDAVİ
Kimyasal peelingde karşılaşılan zorluklardan kurtulmak ve aynı etkilerle tedavi olmak için Renovasy bio-COS ile tanışın. Kimyasal peelingin uygulama esnasında yaşattığı ağrı, acı ve yanma hissini en aza indiren sistem, uygulama sonrasında da aynı konforu sağlayarak anında sosyal hayata dönebilmenizi sağlar.
Akne ve akne skar tedavisindeki iyileşmeye ait öncesi/sonrası fotoğraflarını görmek için tıklayın >>> http://renovasy.com/neden-renovasy/oncesi-sonrasi/
Akne ve akne skar bio-COS tedavisi yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >>> http://renovasy.com/satis-noktalari/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder