7 Ağustos 2014 Perşembe

Erkekler de bakım ister


Olmazsa Olmaz
C vitamini cilt bakımının olmazsa olmazıdır. Uzmanlar, 30’lu yaşlardan itibaren mutlaka C vitamini içeren bir ürünlerin kullanılmasını önermektedir. Burada dikkat edilmesi gereken en hassas nokta C vitamini içeren ürünlerin cildinizin istenilen derinliğine ulaşımının sağlanmasıdır. Bilinen bir çok krem bu etkiyi sağlayamaz. Özellikle nano teknolojik C vitamini ürünleri kullanmaya özen gösterin. Bu teknoloji sayesinde c vitamini derinin en alt tabasına kadar inip etkisini gösterebilecektir. 
Sarkma Ve Yaşlılık İzleriyle Savaşın
Erkeklerin cildi dayanıklı gibi gözükse de zamana meydan okuyamaz. Kadınlar gibi erkeklerinde ciltlerinin bozulmadan önce önlem alması gerekir. En çok karılaşılan sorunlardan olan sarkma sorununa karşı Pİ System uygulaması yapılmaktadır. Bu sistemdeki Somon DNA’sı aşısı ve Hyalüronik asitin kombine olarak kullanımı sayesinde sarkma ve yaşlılık izlerinin yavaşlatılması mümkündür.
Anti-Aging Maske
Düzenli olarak yapılan anti-aging maske sayesinde cildin nem dengesi kontrol altına alınır. Bu tür maskeler sayesinde ciltteki ölü deri temizlenerek cildin nefes almasına olanak sağlanır. İçeriğinde büyüme faktörü olan ürünler kullanılması önerilir. 
Cilt Onarım Sistemi


Her gün tıraş olmak erkeklerde cilt hassasiyetini arttırmaktadır. Ayrıca tıraş sivilce oluşumunu da tetiklemektedir. Yaşlılık izleri ve güneş lekeleri de en çok karşılaşılan erkek cilt sorunlarının başında gelmektedir. Bunlardan biri ya da bir kaçı için kişiye özel olarak hazırlanan ve uygulama esnasında ağrı sızı hissetmeyeceğiniz özel bir uygulama mevcuttur. Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi adı verilen bu uygulama bir çeşit kimyasal peeling’tir. Ancak peeling’ten öte bir sistemdir. Detaylı bilgi için-> http://renovasy.com/urunler/biyodinamik-cilt-onarim-sistemi-bio-cos/biyodinamik-cilt-onarim-sistemi-bio-cos-nedir/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder