20 Ağustos 2014 Çarşamba

Kim Korkar Kırışıklıktan



Yılların ilerlemesiyle birlikte yüzümüz; yerçekimi, güneş ışınları, defalarca tekrarlanan mimik hareketleri ve stres gibi olumsuz faktörlerin etkilerini sergilemeye başlar. Zamanla hücre yenilenmesinde, bariyer fonksiyonlarında, yağ salgılanmasında, D vitamini üretiminde ve DNA onarımında azalma meydana gelir ve cildimiz kırışmaya başlar.

Özellikle günümüz modern ve çalışan insanının cildi, daha fazla yıpranır ve kırışır. Deri altında yerleşik olan ve cildi genç, canlı ve diri gösteren yapılar giderek parçalanmaya başlayarak, gülme çizgileri, tebessüm çizgileri ve göz etrafında kazayağı olarak isimlendirilen, deri altındaki kas hareketlerinin neden olduğu derin çizgileri oluştururlar. İşte bu sık tekrarlanan kas hareketlerinin oluşturduğu kırışıklıklardan kurtulmak, yaşıtlarımızla kıyasladığımızda daha sağlıklı, genç görünümlü bir cilt ile aynalara gülümseyebilmek için cerrahi olmayan kırışıklık giderme yöntemlerinin arasında en fazla başvurulan yöntem Somon DNA’sı Aşısı, Pİ System’dir.

Önceden tedbirinizi alarak kırışık ve sarkma gibi zamanın karşınıza çıkaracağı olumsuzluklarınızdan kurtulabilirsiniz. Cildinizin ilk uygulamadan itibaren gençleştiğini, ışıldadığını ve yapısının iyileştiğini farkedeceksiniz.

Uygulama ile ilgili detaylı bilgi için >> http://www.optimusmedikal.com

Ürünü uygulatmak için bizimle temasa geçin >> info@optimusmedical.com
(0212) 273 13 73

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder