19 Ağustos 2014 Salı

Zamana meydan okumak istemez miydiniz?


Yaşımız ilerledikçe cildimizde gözle görülür değişiklikler ortaya çıkar. Cilt nemini kaybetmeye ve solgunlaşmaya başlar. Herkesin hayali cildinin parlak gergin ve kırışıksız olmasıdır. Ancak bu hayali gerçeğe çevirmek için çaba harcamak gereklidir. Beslenmenizden, yaşam tarzınıza kadar bir çok faktör bu süreci hızlandırır.

Sıvı Tüketin
Faydaları saymakla bitmeyen su cildinde olmazsa olmazıdır. Günde, içeceğiniz en az sekiz bardak su, cildinizi soluk gösteren ve lekelere sebep olan toksinleri dışarı atarak, daha parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Antioksidanlara Yönelin
Yaban mersini ve buna benzer diğer meyveler, büyük miktarda anti-oksidan içerirler. Bu anti-oksidanlar, kırışıklık ve kollajen kaybına neden olan etkenlere karşı cildi koruyarak, daha güzel bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Güneşten Korunun
Güneşin cilt yaşlanmasını hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Yaşlanmanın en büyük sebebi olan güneşten cildinizi mutlaka koruyun. Dışarı çıkmadan önce güneş koruyucu sürmeyi ihmal etmeyin.

Kötü Alışkanlıklardan Sıyrılın
sigarayı bırakın ve alkol tüketiminizi azaltın. Bu üç etken, cildinizin dış görünümünü kötü etkileyerek, doku ve elastikiyet kaybına neden olur.

Stresten Uzak Durun!
Yaşam tarzınızda cildinizi etkileyen bir digger önemli faktörlerdendir. Stres cilt yapısını bozar ve yaşlanmayı hızlandırır. Bu sebeple hayatınızda strese yer vermeyin.

Cildinizi Nemlendirin
Cilt nemini kaybettiğinde donuklaşır ve zamanla kırışıklıklar meydana gelir. Cildinizi düzenli olarak nemlendirmeniz cilt yaşlanmanızı yavaşlatacaktır. Ancak nemlendiricinizi cilt tipinize uygun olarak seçmelisiniz. İçeriğinde peptid olan ürünler ise cildi nemlendirmenin yanı sıra cilt yenilenmesine de katkı sağlar.

Cilt Yenileme Sistemi
Yıllardır etkisi kanıtlanan kimyasal peelinde büyük bir rakip olarak doğan Cilt Onarım sistemi son dönemin en popular uygulaması haline geldi. Cilt sorunlarıyla mücadelede adından sıkça söz ettiren bu system aynı zamanda cildin yaşlanma sürecinde de etkili! Bu system, hem anti-aging hem de yoğun anti-aging olmak üzere iki farklı protokol ile yaşlanma tedavisi sunmaktadır. Kırışıklıkların oluşumunu engelleyen ve ince kırışıklıklarla savaşan Cilt Onarım Sistemi, hastanın cilt yapısına ve sorunun yoğunluğuna gore 4/6 seansta istenen sonuca ulaşımı sağlamaktadır.

Somon DNA’sı Aşısını Deneyin!
Cildinizin her zaman sağlıkla parlayıp gençleşmesini istiyorsanız son zamanlarda uzamnlar tarafından anti-aging gelişmelerde işaret ettiği Somon DNA’sı Aşısı Pİ System ile tanışın. Genç ya da olgun cilte sahip olmanız sistemi uygulatmanıza engel değil. Tüm cilt tipleri için uygun protokollere sahip bu sistemin amacı cildin bozulan nem dengesini düzenlemek, kırışıklık oluşumunu engellemek, oluşan ince kırışıklıkların görünümünü azaltmak, UVB hasarlarına karşı cildi korumak, cildin yapısını düzetlerek sağlıklı, parlak ve günden güne gençleşen bir hale getirmektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder