28 Ağustos 2014 Perşembe

Güneş Işınları Cildinizi mi Kuruttu?


Yaz boyunca; güneş ışınları cilde büyük zarar verir. Cilt yıpranır, kurur, esnekliğini kaybeder ve yorgun düşer. Çoğu ciltte lekeler ve çiller oluşur. Böylelikle cildimiz daha erken dönemde gençliğini kaybeder. Kışa girmeden önlemlerinizi almayı sakın ihmal etmeyin! Ciltteki nem oranı özellikle mevsimsel geçişlerde çok önemlidir. Sonbahar aylarında yıpranan cildi canlandırmak amacıyla cildin derin olarak nemlendirilmesi gerekmektedir.
Cildin nem dengesinin düzenlenmesi, kaybolan esnekliğini geri kazanması, yorgun görünümünün giderilip parlak bir görünüme kavuşması için uygun yöntemlere başvurulmalıdır.

Uzmanlar tarafından son dönemde önerilen en garanti yöntemlerden olan Somon DNA’sı Aşısı “Pİ System”, cildin yeniden yapılandırılması için gereklidir. Özellikle mevsim geçişlerinde tahrip olan ciltteki hasarları gidermek için bu yönteme başvurulmaktadır. Somon DNA’sı ve Hyaluronik Asit’in kombine olarak kullanıldığı bir yöntemdir. Önerilen protokole göre 5 seans uygulanan bu yöntemde, ilk seanstan itibaren cilt yapısındaki iyileşme gözle görülür. Cilt parlamaya, ince kırışıklıkların görünümü azalmaya ve cilt yapısı iyileşmeye başlar. Cilt elastikiyeti artar, cildin nem dengesi düzene girer.
Tüm seanslar tamamlandığında pürüzsüz, genç ve tazelenmiş bir cilt ortaya çıkar.

İğneli yöntemlerden çekinenler için ise son dönemin en popüler uygulaması olarak bilinen Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi’ni tercih edebilirler. Bu sistemde önce cildin ihtiyacı tespit edilir ve sistem kişiye özel olarak hazırlanır.
İçeriğinde kimyasal asit barındırmasına rağmen bazı sayesinde kişi uygulama esnasında ve sonrasında yanma ve acı hissetmez. Bu yönüyle son derece konforludur. Diğer uygulamaların sistem ciltten temizlendiğinde de ciltte herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaz. Sosyal hayata hemen dönüş sağlanabilir. Sonuçları ise muhteşemdir. Cilt sorunlarının giderilmesinin yanı sıra cilde ışıl ışıl bir görüntüsü sağlanır. Ciltteki değişim anında çevre tarafından fark edilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder